Personalizing the Options Menu no Komento Ketu

Posted at 11:19 e pasdites in

138 Customizing Sistemit Menu


Personalizing Menu Options

Ju mund ta rregulloje Options menu duke lëvizur

karakteristika brenda dhe jashtë menu zgjeruar.

Move Menu Features

Për të lëvizur features menu:

1. Gjej funksion të doni të hyni.

2. Shtypni dhe mbani O. Ju do të shihni një nga dy

përgjigjet në varësi se ku se menu

tipar është vendosur aktualisht. Nëse ju shihni:

Shënim: Disa karakteristika dhe Submenus nuk mund të

lëvizur. Ju do të shihni Can't Move Menu Item.

Remove From

Short Menus

(është në funksion

menu e shkurtër)

Shtypni O për të lëvizur

funksion për të zgjeruar

menu. Ju do të shihni Menu

Item Moved.

ose

M shtyp të shkoni te

Leave në Short

Menutë, dhe pastaj shtypni

O për të zgjedhur. Ju do të shihni

Move Anullohen.

Add To Short

Menus

(është në funksion

menu zgjeruar)

Shtypni O për të lëvizur

funksion të shkurtër menu.

Ju do të shihni Menu Item

Moved.

ose

M shtyp të shkoni te

Leave në Long

Menutë, dhe pastaj shtypni

O për të zgjedhur. Ju do të shihni

Move Anullohen.

Activate/Deactivate Extended Menus no Komento Ketu

Posted at 11:18 e pasdites in

Aktivizo / Deactivate Extended Menus


Përdorimi menu Options për të aktivizuar dhe çaktivizuar

menus zgjeruar. Aktivizo ata kur keni nevojë për

qasje në çdo tipar. Deactivate ata për

përdorimit të përditshëm.

1. Press M derisa ta shohin Telefon Setup, dhe

shtypni O për të zgjedhur.

2. Press M derisa ta shohin Menus Extended,

dhe pastaj shtypni "O për të zgjedhur.

3. M shtyp të lëvizni ose mbi ose Off, dhe

shtypni O për të zgjedhur.

Të gjitha tiparet i fshehur mund të shihen kur ju

aktivizuar menus zgjeruar.

Hyrje dhe përdorim i fshehur Features

Nëse ju doni të kenë një funksion të fshehura në

menutë zgjeruar, por nuk duan të ikin

menu zgjeruar aktiv, ju mund të përdorni këtë shkurtore:

Shtypni dhe mbani M për disa sekonda.

Të gjitha menutë zgjeruar karakteristika të mbetet arritshme

derisa ju dalje Options menu.

Selecting the Display Language no Komento Ketu

Posted at 11:17 e pasdites in

Përzgjedhja Gjuha Display


Përdoreni këtë veti për të zgjedhur gjuhën në të cilën

shfaq e telefonit tuaj mesazhe.

Shënim: Ky funksion është i vlefshëm vetëm kur

menus zgjeruar janë aktivizuar. Shih "Aktivizimi

Menus Extended "në faqen 109 për më shumë

informacionit.

1. Ndiqni hapat në "Getting to Phone

Setup ... "për të shkoj në përzgjedhjen Gjuha, dhe

shtypni O për të zgjedhur.

2. Shtypni M lëviz nëpër zgjedhje, dhe

pastaj shtypni "O të zgjedhë opsionin e afishuar.

3. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Nëse ju aksidentalisht ndryshim gjuhën e tuaj

mesazh telefon e ekranit, shtypni M 2 6 O të

kthim në menu përzgjedhjes gjuhësore.

Review the Phone’s Settings no Komento Ketu

Posted at 11:16 e pasdites in

Settings Shqyrtimi Telefon's


Shiko të gjitha cilësimet e telefonit tuaj që kanë ndryshuar

nga defaults e tyre, dhe ata për të rivendosur e tyre origjinal

Konfigurimet e nëse ju pëlqen.

Përdoreni këtë veti për të shqyrtuar, por nuk ndryshoni

Cilësimet e telefonit të.

1. Ndiqni hapat në "Getting to Phone

Statusin ... "për të marrë në statusin Review, dhe pastaj

shtyp O.

2. Shtypni M lëviz nëpër listën e të gjitha

menu items keni ndryshuar.

3. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Reset Options to Factory Defaults no Komento Ketu

Posted at 11:15 e pasdites in

Reset Factory Defaults Mundësitë për


Përdorimi opsionin master reset për të rivendosur të gjitha parametrat për të

origjinale e tyre default settings. Master reset

mundësi:

Rivendos • timers audible thirrje, në timer thirrjes,

dhe bllokohet automatike

Rivendos • zgjatur menus to default përcaktimit

Rikthen • tastiera tone me normale, ton i bie ziles

me standarde, dhe niveli volumit të

mesme (bar i katërt) e varg saj

Për të rivendosur të gjitha cilësimet:

1. Ndiqni hapat në "Getting to Phone

Statusin ... "për të marrë për Master Reset, dhe pastaj

O shtyp për të zgjedhur. Ju do të shihni

Enter Security Code.

Këshillë:

default fabrikë

kodin e sigurise

është 000.000.

2. Shkruani gjashtë tuaj kodin shifror të sigurisë. Ju do

shih Reset Complete.

3. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Clear All Stored Information no Komento Ketu

Posted at 11:15 e pasdites in

Clear gjitha ruajtur Informacione


Mundësi të qarta Master Rivendos artikuj njëjtë si

Master Reset, plus në vijim:

• të hyra qartë libër telefoni nga telefon

kujtim (jo nga SIM memorie)

Thirrje e fundit bërë • qartë lista

• timers reset resettable telefononi

Master të qarta nuk ka të qarta:

• Lista e fiksuar dial

• numri im (s) lista

• Lista e marrë mesazhe

Për të qartë cilësimet:

1. Ndiqni hapat në "Getting to Phone

Statusin ... "për të marrë në Mësues të qarta, dhe pastaj

O shtyp për të zgjedhur. Ju do të shihni Hyni

Security Code.

Këshillë:

default fabrikë

kodin e sigurise

është 000.000.

2. Shkruani gjashtë tuaj code.You shifra të sigurisë do të

shih Reset Complete.

3. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Entering the Network Selection Menu no Komento Ketu

Posted at 11:14 e pasdites in

Hyrja Selection Network Menu


Për të hyrë në menynë Selection Network-u:

1. M shtyp për të hapur Options menu.

2. M shtyp të lëvizni përpara.

ose

Shtypni * ose # ose të lëvizni prapa

përpara.

3. Press O kur ju shikoni:

4. Shtypni M lëviz përmes submenu.

ose

Shtypni * ose # ose të lëvizni prapa

përpara përmes submenu.

Registering With the Satellite Network no Komento Ketu

Posted at 11:13 e pasdites in

Regjistrimi Me Network Satellite


Kërkimet tuaja telefon satelitor për iridiumin

rrjeti.

1. Ndiqni hapat në "Getting to Network

Zgjedhja ... "për të marrë në Regjistrohu Tani.

2. O shtyp për të zgjedhur. Ju do të shihni

Regjistrimi .... Kjo mund të marrë disa

sekonda.

Në qoftë se telefoni gjen sinjal, ju do të shihni

Regjistruar dhe forcën e sinjalit

tregues:

rx

N (sistemi shtëpi) tregues edhe

duket.

Në qoftë se telefoni është i pasuksesshëm që ju mund të shikoni një

e këtyre mesazheve: Sistemi zene,

Zona e kufizuar, apo dobët Signal.

Shënim: Ju duhet të prisni tre minuta në mes

përpjekjet e regjistrimit.

Timing Your Calls no Komento Ketu

Posted at 11:12 e pasdites in

Thirrjet Koha juaj


Metra Telefoni juaj e kërkojnë të ju jap një sërë mundësish për ndjekjen e

kohë që ju kaloni në telefon. Ju mund të monitorojnë gjatësinë e individit

quan, të caktuar për të ndjekur një njeri i modës së përdorimit mujore, ose kanë telefon lajmërojnë

me tonet në intervale të caktuara.

Çfarë ju do të mësojnë

• viewing timers telefonin tuaj thirrje për të monitoruar kohën e transmetimit tuaj

• përcaktimin e telefonit tuaj audible alarme të shëndosha në intervale ju

përcakto

• aktivizuar një ekran në thirrjen e kaluar kohën e juaj aktual

thirrja

• kontrolluar gjithsej kohën e transmetimit të telefonit tuaj pasi ishte

prodhuar

Entering the Call Meters Menu no Komento Ketu

Posted at 11:11 e pasdites in

Hyrja metra Call Menu


Për të hyrë në menynë metra Call:

1. M shtyp për të hapur Options menu.

2. M shtyp të lëvizni përpara.

ose

Shtypni * ose # ose të lëvizni prapa

përpara.

3. Press O kur ju shikoni:

4. Shtypni M lëviz përmes submenu.

ose

Shtypni * ose # ose të lëvizni prapa

përpara përmes submenu.

Showing Call Timers no Komento Ketu

Posted at 11:10 e pasdites in

Showing timers Call


Kjo ju ndihmon rrugën e submenu kohën e transmetimit tuaj. Mbani një

tab drejtimin e shfrytëzimit tuaj mujore ose view

kohën e transmetimit të thirrjes tuaj më të fundit.

Show Koha Last Call

Përdoreni këtë veti për të shfaqur kaluar kohën e juaj

më thirrje të fundit.

1. Ndiqni hapat në "Getting te Show Call

Timers ... "për të marrë te Show Last Call, dhe

shtypni O për të zgjedhur.

Ju do të shihni kohën e transmetimit të thirrjes më të fundit

në orë, minuta dhe sekonda. Pas disa

sekonda, kthehet ekranit te Show Fundit

Thirrja.

2. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Show Total Time për të gjitha telefonatat

Përdoreni këtë veti të shfaqë kohën e transmetimit tuaj gjithsej që

ju e fundit reset Timer Call.

1. Ndiqni hapat në "Getting te Show Call

Timers ... "për të marrë në total për të gjitha thirrjet,

dhe pastaj shtypni "O për të zgjedhur.

Ju do të shihni kohën e transmetimit të akumuluara që nga

timer u reset fundit. Kohën e transmetimit është

shfaqet në orë, minuta dhe sekonda.

Pas disa sekonda, kthehet ekranit të

Totali Për të gjitha thirrjet.

2. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Reset All Timers no Komento Ketu

Posted at 11:09 e pasdites in

Reset gjitha timers


Timers Reset tuaj në fillim të çdo faturimit

cikël të mbajnë gjurmët e shpenzimeve tuaj.

1. Ndiqni hapat në "Getting te Show Call

Timers ... "për të marrë të Reset gjitha timers, dhe

shtypni O për të zgjedhur.

Ju do të shihni Kompletuar. Ekran pastaj

kthehet në Reset gjitha timers.

2. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Shënim: Kjo nuk ka reset Timer Lifetime

të përshkruara në faqen 127.

Setting Audible Call Timers no Komento Ketu

Posted at 11:09 e pasdites in

Vendosja e timers Audible Call


Le telefonin tuaj shikuar orën për ju. Thirrje

timers sinjal në një kohë të caktuar ose intervalit me Beeps

vetëm ju mund të dëgjoni.

Set Alert Single Timer

Përdoreni këtë veti për të vendosur telefonin tuaj të lajmërojnë pas

një kohë të kaluar.

1. Ndiqni hapat në "Getting to Audible Call

Timers ... "për të marrë të vetme Alert Timer,

dhe pastaj shtypni "O për të zgjedhur.

2. M shtyp të lëvizni për Të ose Off, dhe pastaj

O shtyp për të zgjedhur.

• Në qoftë se ju zgjidhni On, ju do të shihni Hyni

Sekonda. Vazhdoni me hap 3.

• Nëse ju zgjidhni Jashtë, ju do të shihni Kompletuar.

Vazhdoni me hap 4.

3. Shtypni "O të pranojë vendosjen e tanishme. Ju

do të shohim Seconds XXX.

ose

Futni një numri 11-999, dhe pastaj

shtyp O. Ju do të shihni Seconds XXX.

4. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Set the Repetitive Timer no Komento Ketu

Posted at 11:08 e pasdites in

Set Timer Repetitive


Përdoreni këtë veti për të vendosur telefonin tuaj të lajmërojnë në

intervale të caktuara, për shembull, çdo 45 sekonda.

1. Ndiqni hapat në "Getting to Audible Call

Timers ... "për të marrë në Repetitive Timer, dhe

shtypni O për të zgjedhur.

2. M shtyp të shkoni te ose off, atëherë

O shtyp për të zgjedhur.

• Në qoftë se ju zgjidhni On, ju do të shihni Hyni

Sekonda. Vazhdoni me hap 3.

• Nëse ju zgjidhni Jashtë, ju do të shihni Kompletuar.

Vazhdoni me hap 4.

3. Shtypni "O të pranojë vendosjen e tanishme. Ju

do të shohim Seconds XXX.

ose

Futni një numri 11-999, dhe pastaj

shtyp O. Ju do të shihni Seconds XXX.

4. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Showing the In-Call Timer no Komento Ketu

Posted at 11:08 e pasdites in

Showing In-Call Timer


Përdoreni këtë veti për të shfaqur një orë drejtimin e

kaluar kohën e transmetimit, ndërsa në një telefonatë.

1. Ndiqni hapat në "Getting to Call

Metra ... "për të marrë do të vendosë In-Call Display,

dhe pastaj shtypni "O për të zgjedhur.

2. M shtyp të shkoni te Show Koha Per Call

apo Jo In-Call Ekrani, dhe pastaj shtypni "O

për të zgjedhur.

3. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Setting Up Your Accessories no Komento Ketu

Posted at 6:37 e pasdites in

Setting Up Accessories juaj


Kjo menu mund të përdorni telefonin tuaj ndërsa po ngiste një pak më të lehtë. Ju

mund të rregulloni telefonin tuaj të përgjigjen automatikisht pas dy unaza, për të vendosur një orë me zile

pushtet telefon me makinë, automatikisht memec vendosur edhe radio -

bri makinën tuaj për të bip për të ju informuar ju merrni një thirrje kur

keni rritur larg nga makinën tuaj.

Çfarë ju do të mësojnë

• muting radio tuaj makina automatikisht kur ju bëjnë ose të marrin një

thirrja

• përcaktimin e telefonit tuaj për t'ju përgjigjur automatikisht pas dy unaza

• vë në lëvizje poshtë telefonin tënd në një kohë të caktuar pasi të keni your turn

ndezjen off

Vendosjen • alarme ju njoftojmë të thirrjeve hyrëse kur jeni larg

nga makina

Entering the Accessory Setup Menu no Komento Ketu

Posted at 6:37 e pasdites in

Hyrja Setup Accessory Menu


Për të hyrë në menynë Setup Accessory:

1. M shtyp për të hapur Options menu.

2. M shtyp të lëvizni përpara.

ose

Shtypni * ose # ose të lëvizni prapa

përpara.

3. Press O kur ju shikoni:

4. Shtypni M lëviz përmes submenu.

ose

Shtypni * ose # ose të lëvizni prapa

përpara përmes submenu.

What’s on the Accessory Setup Menu? no Komento Ketu

Posted at 6:36 e pasdites in

Çfarë mbi Menu Setup Accessory?


Siguria Timer

Automatic Përgjigje

Ndihmëse Alert

Memec Car Radio

Mbi

Larg

Mbi

Larg

Mbi

Larg

Mute Car Radio no Komento Ketu

Posted at 6:36 e pasdites in

Memec Car Radio


Ky tipar automatikisht mutes radio tuaj makinë

kur keni bërë ose për të marrë një telefonatë.

Shënim: Ky funksion punon me radion tuaj makines memec

tipari. Car Mute tipar Radio nuk do të funksionojë në qoftë se

radio juaj nuk ka një tipar i heshtur.

1. Ndiqni hapat në "Getting to Accessory

Setup ... "për të marrë në Mute Car Radio, dhe pastaj

O shtyp për të zgjedhur.

2. M shtyp të lëvizni për Të ose Off, dhe pastaj

O shtyp për të zgjedhur.

3. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Automatic Answer no Komento Ketu

Posted at 6:35 e pasdites in

Automatic Përgjigje


Telefoni juaj unazat dy herë, kur një telefonatë është hyrëse,

atëherë thirrja jetojnë.

1. Ndiqni hapat në "Getting to Accessory

Setup ... "për të marrë të Përgjigje Automatike, dhe

shtypni O për të zgjedhur. Ju do të shihni

Përfunduar.

2. M shtyp të lëvizni për Të ose Off, dhe pastaj

O shtyp për të zgjedhur.

3. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Getting to Accessory Setup... no Komento Ketu

Posted at 6:34 e pasdites in

1. Press M derisa ta shohin Accessory Setup, dhe pastaj shtypni O.


2. M shtyp të lëvizni në një nga veçoritë e përshkruar më poshtë. Ju

do të shohë emrin funksion, e ndjekur nga Zgjidhni?Siguria Timer


Këshillë: Kjo

tipar mund

dobishme në qoftë se ju

të shpeshta

ndalesa ngarje -

save bateri

fuqi kur

ju ndalet më

se sa pritet.

Përdoreni këtë veti të mbani telefonin tuaj mundësuar për

një kohë të caktuar pasi të keni të kthehet ndezjen makinën tuaj off.

1. Ndiqni hapat në "Getting to Accessory

Setup ... "për të marrë të Sigurisë Timer, dhe pastaj

O shtyp për të zgjedhur. Ju do të shihni Hyni

Minuta.

2. Shkruani kohë në minuta, pastaj shtypni O.

3. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Shënime:

• Kur timer sigurisë është vendosur në zero,

telefon operon vetëm në lidhje me tuaj

ndezjen automjetit.

Këshillë: sigurinë

timer është fillimisht

vendosur në zero

minuta, por

ju mund

zgjedh çdo

gjatësi e kohës

mes zero

dhe 999

minuta.

• tipar Alert ndihmëse doesn't work

kur timer sigurisë është vendosur në zero.

Auxiliary Alert no Komento Ketu

Posted at 6:33 e pasdites in

Nëse ju nuk doni të humbasë thirrjeve kur ju hap larg


nga makinën tuaj, aktivizoni këtë tipar. Ju bri makines

Beeps ose Dritat e shkurtër për të mos e dini se një telefonatë po

hyrje.

1. Ndiqni hapat në "Getting to Accessory

Setup ... "për të marrë të ndihmëse Alert, dhe

shtypni O për të zgjedhur.

2. Shtypni dhe mbani C deri ne dalje menu.

Shënime:

• Disa rregullore lokale të ndalojnë përdorimin e kësaj

tipari. Kontrolloni ligjeve në zonën tuaj.

• tipar Alert ndihmëse është aktiv vetëm kur

ndezjen makines eshte off.

• Alert ndihmëse Rivendos në off kur

telefoni është i fikur.

• tipar Alert ndihmëse doesn't work

kur Timer Siguria është vendosur në zero.

Personalizing the Options Menu no Komento Ketu

Posted at 6:32 e pasdites in

Personalizing Menu Options


Ju mund ta rregulloje Options menu duke lëvizur

karakteristika brenda dhe jashtë menu zgjeruar.

Move Menu Features

Për të lëvizur features menu:

1. Gjej funksion të doni të hyni.

2. Shtypni dhe mbani O. Ju do të shihni një nga dy

përgjigjet në varësi se ku se menu

tipar është vendosur aktualisht. Nëse ju shihni:

Shënim: Disa karakteristika dhe Submenus nuk mund të

lëvizur. Ju do të shihni Can't Move Menu Item.

Remove From

Short Menus

(është në funksion

menu e shkurtër)

Shtypni O për të lëvizur

funksion për të zgjeruar

menu. Ju do të shihni Menu

Item Moved.

ose

M shtyp të shkoni te

Leave në Short

Menutë, dhe pastaj shtypni

O për të zgjedhur. Ju do të shihni

Move Anullohen.

Add To Short

Menus

(është në funksion

menu zgjeruar)

Shtypni O për të lëvizur

funksion të shkurtër menu.

Ju do të shihni Menu Item

Moved.

ose

M shtyp të shkoni te

Leave në Long

Menutë, dhe pastaj shtypni

O për të zgjedhur. Ju do të shihni

Move Anullohen.

Activate/Deactivate Extended Menus no Komento Ketu

Posted at 6:31 e pasdites in

Përdorimi menu Options për të aktivizuar dhe çaktivizuar


menus zgjeruar. Aktivizo ata kur keni nevojë për

qasje në çdo tipar. Deactivate ata për

përdorimit të përditshëm.

1. Press M derisa ta shohin Telefon Setup, dhe

shtypni O për të zgjedhur.

2. Press M derisa ta shohin Menus Extended,

dhe pastaj shtypni "O për të zgjedhur.

3. M shtyp të lëvizni ose mbi ose Off, dhe

shtypni O për të zgjedhur.

Të gjitha tiparet i fshehur mund të shihen kur ju

aktivizuar menus zgjeruar.

Hyrje dhe përdorim i fshehur Features

Nëse ju doni të kenë një funksion të fshehura në

menutë zgjeruar, por nuk duan të ikin

menu zgjeruar aktiv, ju mund të përdorni këtë shkurtore:

Shtypni dhe mbani M për disa sekonda.

Të gjitha menutë zgjeruar karakteristika të mbetet arritshme

derisa ju dalje Options menu.

Personalizing the Quick Access Menu no Komento Ketu

Posted at 6:30 e pasdites in

140 Customizing Sistemit Menu


Personalizing Qasja Quick Menu

Ju mund të zëvëndësojë menu default Quick Access

karakteristika të përshkruara në faqen 47 me ndonjë nga

këto karakteristika.

Për një ndryshim të shpejtë default tipar qasje në një nga

karakteristikat e listuara më sipër, ju duhet të zgjidhni

funksion ju doni të zëvendësuar dhe pastaj zgjidhni

zëvendësim.

1. Shtypni E dhe pastaj shtypni M për të lëvizni për

funksion ju dëshironi të ndryshoni.

2. Shtypni dhe mbani o për qasje listën e

karakteristika në dispozicion.

3. Shtypni M lëviz nëpër lista derisa ju

gjeni funksion i dëshiruar.

4. Shtypni o ta depozitoni tipar shfaqet në

lokacionin e ri.

Ju do të shihni Kompletuar.

Icon Feature Quick Access

D

Gjej nga Vendndodhja kujton Telefon Book

të hyra nga numrat vendndodhjen e kujtesës.

F

Add hyrjen në dyqane Telefon hyrë

numrat e telefonit të ardhshëm në dispozicion

Vendndodhja e kujtesës.

T

Add hyrjen në dyqane hyri numra SIM

në vend tjetër në dispozicion SIM kartelë.

V

Memory Switch switches One-Touch

formimi i numrit midis telefonit dhe SIM

kujtime në varësi të tanishëm

kuadër.

Y

E fundit vëmendjen Timer tregon kohëzgjatjen e

telefononi juaj e fundit.

Phone Setup Menu no Komento Ketu

Posted at 6:29 e pasdites in

Telefon Menu Setup 145


Telefon Setup Menu

1 Ky tipar është i vlefshëm vetëm kur është zgjeruar menu

aktivizuar.

Statusi Review

Master Reset

Master Clear

Automatic Lock

Lock Tani

Ndryshimi Hape Kodi

Phone Lock

Set Ton i bie ziles

Kerkohet SIM Card PIN

On / Off

Ndrysho PIN Kodin SIM

Ndryshimi SIM PIN2 Kodin

Re Security Code

Menus Extended

Selection1 Language

Adjust Volume Ring

Nuk Tones

Normale Tones

Beqar / Ton

Zgjidhni tastierës Tones1

Telefon Status1

Telefon Setup

Automatike

Türkçe

Standard Ton

Lartë Ton

On / Off

On / Off

Call Meters Menu no Komento Ketu

Posted at 6:28 e pasdites in

Telefononi 147 metra Menu


Call metra Menu

1 Ky tipar është i vlefshëm vetëm kur është zgjeruar menu

aktivizuar.

Nuk ka In-Call Display

Show Koha Per Call

Single Alert Timer

Repetitive Timer

Set In-Call Display

Call Trego

Totali Për të gjitha telefonatat

Reset gjitha timers

Show Call timers

Set Audible Call timers

Lifetime Timer1

Call metra

On / Off

On / Off

Accessory Setup Menu no Komento Ketu

Posted at 6:27 e pasdites in

Accessory Setup Menu


Siguria Timer

Automatic Përgjigje

Ndihmëse Alert

Memec Car Radio

Mbi

Larg

Mbi

Larg

Mbi

Larg

Troubleshooting no Komento Ketu

Posted at 6:27 e pasdites in

Troubleshooting


Ky kapitull tregon se çfarë duhet të bëni nëse keni përvojë një nga këto

probleme:

Zgjidhja e problemit

Ju nuk mund të

telefonatat.

• Kontrolloni se antena është e montuar si duhet. A

kanë një pamje të qartë të qiellit?

• A ju shkruani numrin në formatin ndërkombëtare? Të gjithë

thirrjet e bëra nga sistemi satelitor iridiumin duhet të jetë

në format ndërkombëtare.

• Kontrolloni forca sinjal njehsor. Nëse sinjali është i dobët,

Masa automjet në një zonë më të hapur.

• Kontrolloni parametrat zgjedhjes Network.

• Kontrolloni Operatori your map mbulimit.

• A është e kufizuar shfaqet? Kontrolloni Call Me përjashtim të vendosjes.

• A ka një kartë SIM të ri janë futur? Kontrolloni se nuk

kufizimet e reja janë vendosur.

Ju nuk mund të marrë

telefonatat.

• Kontrolloni për të parë se telefoni juaj është mundësuar në.

• Kontrolloni antenës. A është e montuar si duhet? A

kanë një pamje të qartë të qiellit?

• Kontrolloni forca sinjal. Nëse sinjali është i dobët, veprim

automjet në një zonë më të hapur.

• Kontrolloni Call Forwarding dhe Call Me përjashtim të settings.

• Kontrolloni vendosjen bie ziles. Nëse kjo është jashtë, nuk ka audible

i bie ziles.

Ju nuk mund të

ndërkombëtare

telefonatat.

Keni përfshirë kodet përkatëse? Shtypni dhe mbani

0 kyç për të shfaqur prefiksin ndërkombëtar formuar numrin (+)

dhe pastaj futni kodin përkatës vend e ndjekur nga

numrin e telefonit.

Telefoni juaj do të

nuk e hap.

• A keni futur një kartë SIM të re? Futni PIN të ri

kodin.

• A keni një telefon zëvendësim? Shkruani default

telefonin hap kodin -1.234.

• A keni harruar hap kodin? Press M

ndryshim zhbllokuar kodin (keni nevojë për kodin e sigurisë).

PIN juaj është

bllokuar.

Futni PIN zhbllokimin kryesor (PUK1) ose kontaktoni tuaj

ofruesi i shërbimit. Shih "Kodin PIN zhbllokojë" në

106 faqe për informacion shtesë.

Problemi dhe Zgjedhja no Komento Ketu

Posted at 6:26 e pasdites in

PIN2 i juaj është


bllokuar.

Shkruani PIN2 zhbllokimin kyçe PUK2 () ose kontaktoni tuaj

ofruesi i shërbimit. Shih "zhbllokojë Kodi PIN2" në

108 faqe për informacion shtesë.

Kartën SIM juaj do të

not work.

• A është futur kartën mënyrë korrekte?

• A është chip ar dëmtuar dukshëm ose gërvishtem? Kthehuni

kartën tek siguruesi i shërbimit tuaj.

• Kontrolloni SIM dhe kontaktet e telefonit. Nëse ata janë të ndyrë,

pastrimin e tyre me një leckë antistatike.

Ju nuk mund të anulojë

Call forwarding

ose Call Me përjashtim.

Prisni deri sa ju jeni në një zonë me mbulim të rrjetit të mirë

dhe provoni përsëri.

O

(message)

tregues është

ndezje.

Nuk ka memorie të mjaftueshme në dispozicion për të ruajtur një tjetër

mesazh. Përdorimi menu Mesazhe të fshini një ose

më shumë mesazhe.

Gjeni tuaj

telefon duke u bërë

ngrohtë gjatë përdorimit.

Ju mund të vëreni këtë gjatë thirrjeve të gjatë ose gjatë ngarkimit.

Ngrohjes është prodhuar nga komponentët elektronike

brenda telefonit tuaj dhe është mjaft normale.

Kartën SIM juaj është

futur në

telefon por

display says:

• Kontrolloni Card ose Vendos Card.

Kontrolloni që karta SIM është futur si duhet.

Kontaktet e kartës SIM mund të jenë të papastra. Turn

telefonin off, hiqni kartën SIM dhe fshij chip ar

me kartë me një leckë të pastër. Replace kartë në

telefon.

• Blocked apo! Blocked

Futni PIN zhbllokimin kryesor (PUK1) ose PIN2

zhbllokimin kryesore PUK2 () respektivisht, ose kontaktoni tuaj

ofruesi i shërbimit. Shih "Kodin PIN zhbllokojë" në

faqe 106 dhe "zhbllokojë Kodi PIN2" në faqe 108

për informacion shtesë.

• keqe Karta Shiko Furnizuesi.

Ju lutem kontaktoni ofruesin tuaj të shërbimit.

Gjeni tuaj

telefonin e bën

në një gjuhë

tjera se juaj

zotëroj.

Press M 2 6 O. Kjo rrugë ju direkt në

Language Selection submenu. Press M derisa ta shohin

gjuhën tuaj të preferuar. O shtyp për të zgjedhur.